CA SA NU FITI DEZAMAGITI…

Este mai bine sa nu va asteptati de la astrolog SA VA GHICEASCA VIITORUL!!!

Viitorul, asa cum am mai spus, depinde de propriile noastre acte si decizii, care la randul lor depind de Liberul Arbitru al fiecaruia.

Divinitatea ne-a lasat LIBER Liberul Arbitru!!!

Fiecare este stapan pe viitorul propriu si trebuie sa fim constienti ca faptele noastre prezente sau chiat trecute ne contrureaza viitorul. Mai mult decat atat si un simplu gand, bine concentrat si plasat poate defini un aspect al vietii viitoare.

Este bine sa evitati sa intrebati astrologul:

-        Care sunt numerele castigatoare la LOTO?

-        Ma casatoresc cu X?

-        Ma inseala? Cu cine?

-        Ma vindec?

-        Ma da afara de la serviciu?

-        Imi gasesc o slujba? Cand?

-        O sa fie compania mea profitabila?

-        ETC…

Intrebarile trebuie sa fie pro-active, POZITIVE, in sensul ca ele trebuie sa vizeze calea de urmat, atitudinea de adoptat, domeniul de influenta pentru ca prin propriile tale actiuni sa gasesti calea pentru a-ti indeplini dorintele.

In cazul unor teme care vizeaza relatiile intre persoane, astrologul va poate sugera nivelul de compatibilitate, in ce domeniu al existentei aveti puntile de legatura, ce trebuie sa faceti ca sa optimizati relatia. Dar… relatia depinde si de celalalt, asa ca o garantie este greu de asigurat.

In cazul unei companii, astrologul va poate sugera care este domeniul companiei in care interventia dumnevoastra este determinanta, unde influentati cel mai eficient mersul lucrurilor.