CONSILIERE LA CABINET:

100,00 lei/ora sau 150,00 lei sedinta de 2-2,5 ore

 

MATERIALE SCRISE TRANSMISE ELECTRONIC SAU PRIN SERVICII DE CURIERAT:

Predictii personalizate pentru intreg anul 2014, un material de circa 12 pagini in care veti primi, functie de data si ora si locul nasterii, principalele praguri ale anului 2014, zilele benefice, domeniile in care puteti “apasa pedala” in anumite momente, zolele critice, momente in care este bine sa va retrageti in plan secund, relationarea cu cei din jur.

150,00 lei

Astrograma natala, un material care contine aproximativ 10 pagini si care va ajuta sa va cunoasteti mai bine. Va ajuta de asemenea sa stiti cum sa va comportati in situatii dificile si cum sa abordati problemele pe care le intampinati de-a lungul vietii. Astrograma natala mai evidentiaza punctele tari ale nativului/nativei si va da unele indicatii cu privire la modul in care pot fi puse in valoare. Astrograma natala este un material de circa 8-10 pagini. 

120,00 lei

Astrograma natala cu elemente karmice, un material de aproximativ 12 pagini care contine, pe langa astrograma natala, precizari de ordin karmic: de unde veniti, care este misiunea dumnevoastra in aceasta viata, drumul pe care trebuie sa il mentineti cu fermitate.

150,00 lei

Revolutia solara, reprezentand evolutia vietii dumnevoastra intr-o perioada cuprinsa intre doua aniversari ale zilei de nastere. In fiecare an de ziua de nastere, Soarele ajunge exact in punctul unde se afla atunci cand v-ati nascut, respectiv pozitia in care este pe astrograma natala. Acest moment isi pune amprenta pe intreaga perioada de un an si se pot trage concluzii cu privire la modul in care trebuie sa actionati sau dimpotriva, sa va retrageti un pic, cum sa va comportanti cu diferite persoane din viata dumnevoastra, momente prielnice care nu trebuiesc ratate. Este un material de circa 3-4 pagini.

50,00 lei  

Probleme relationale, intre soti, iubiti, parinti si copii, frati, colegi, etc. Modul in care va influentati reciproc, domeniile de influenta ale unuia asupra celuilalt, modalitati de colaborare si armonizare a relatiei. Este un material de circa 3 pagini.

50,00 lei

Consiliere in management de proiect: modul in care un manager poate sa distribuie sarcinile in cadrul unui proiect functie de compatibilitatile intre membrii colectivului, momente oportune pentru deplasari, prezentari, mod de abordare functie de persoana care efectueaza practic activitatea. Este important momentul de inceput al unui proiect. 
 
Functie de complexitatea problematicii si de numarul de persoana care intra in analiza,
aproximativ 50.00 lei de persoana/activitate analizata
 

Tranzite, progresii, teme orare, functie de problema pe care o ridicati dumneavoastra, va pot recomanda calea optima de rezolvare, circa1-2 pagini.

30,00 lei

Tranzite, progresii, teme orare si revolutia solara, tendinte generale, intr-un singur studiu, integrat, functie de cerintele clientului si intrebari punctuale. Este o formula prin care primesti cate putin din toate, si pentru persoanele elevate, un ghid foarte util pentru o perioada de timp determinata. Analiza cuprinde circa 15 pagini.

180,00 lei

Momentul ideal pentru o interventie chirurgicala: cu precizarea clara ca acest studiu nu se refera la interventii de urgenta! Orice interventie chirurgicala este hotarata IN PRIMUL RAND DE MEDIC SI IN AL DOILE RAND DE DISPONIBILITATEA FIZICA SI MENTALA A PACIENTULUI. Un studiu astrologic se refera la un anumit optim pentru interventiile invazive. De exemplu, sunt situatii in care acelasi pacient, operat de acelasi medic, pe aceeasi afectiune (ex. cel mai frecvent, extractiile dentare) uneori sangereaza mai mult alteori mai putin, anestezia prinde mai usor sau mai greu, se vindeca mai repede sau sunt probleme, infectii etc. Aceste inconveniente se pot evita in cazul in care, daca medical este posibil, operatia se poate programa intr-un moment bun. Studiul are 1-2 pagini functie de intervalul solicitat de client.

30,00 lei

Analiza hartii natale functie de gradele sabiene ale planetelor.

100,00 lei