MARTE ȘI URANUS ÎN CUADRATURA. BAI MARE!!!

  • Pe 31 iulie, lângă Londra, pe un teren unde avea loc un târg de mașini, s-a prăbușit un avion de dimensiuni medii, având la bord patru persoane. Cel puţin patru oameni au murit. Aeronava - de tip Phenom 300 - a explodat la impactul cu solul, declanşând un incendiu de amploare.
  • La 1 august 2015, un avion utilitar care împrăștia ierbicid s-a prăbușit într-o orezărie din România, în apropierea comunei brăilene Stăncuța, accidentul soldându-se cu doi răniți, dintre care unul grav.
  • Tot pe 1 august, un avion de acrobaţii s-a prăbuşit în regiunea britanică Cheshire, în timpul unui festival la care participau sute de persoane. Un martor a scris pe Twitter că avionul a trecut la înălţime mică de el înainte de a se prăbuşi. La acea dată încă nu se știa ce s-a întâmplat cu pilotul.
  • Pe 2 august, duminică, un pilot rus a murit după ce un elicopter militar de tip Mi-28N din cadrul echipei acrobatice ruse Berkut s-a prăbuşit în timpul unei demonstraţii acrobatice pe aerodromul Dobrovici, în regiunea Riazan (centru), în cadrul Jocurilor militare internaţionale. Al doilea pilot a reușit să se catapulteze și a fost internat, la un spital.
  • Pe 3 august, luni, cel puţin 12 persoane au fost ucise după ce un avion de vânătoare al armatei siriene s-a prăbuşit într-o piaţă aglomerată din oraşul rebel Ariha, în provincia Idleb (nord-vest). Cele mai multe dintre victime sunt civili care se aflau la sol.

Cinci accidente aviatice în trei zile! Nu îmi amintesc dacă s-a mai întâmplat așa ceva.  

Și accidente rutiere foarte grave au avut loc în România în ultimele 24 de ore.

Un șofer a lovit un polițist care încerca să îl oprească (neatenție sau reavoință?!) și l-a dus pe capota mașinii 500 m. (cinci sute metri, adica ½ km. !!!!).

Doua autocare cu muncitori au fost lovite de un tir în 3 august. Sunt numeroși răniți și un mort.

Atrologic căutând o explicație acestor tragedii am concluzionat următoarele:

De la sfârșitul lunii iulie, Marte se află în aspect tensionat (cuadratură) cu Uranus. Este vorba de o planetă războinică, plină de acțiune care are ceva de împărțit, se certă, cu una revoluționară, explozivă. Aspectul tensionat dintre acestea două duce la: ”un dinamism brutal, accidental, tiranic sau exploziv, datorită căruia subiectul este interesat de fleacuri sau de elemente excentrice.” așa cum se exprimă, extrem de semnificativ pentru situația acestui moment, Adrian Cotrobescu în a sa opera Astrologia Practică. Aspectul provoacă de asemenea dezordine nervoasă, stare de încordare și lipsă de toleranță (vezi șoferul și polițistul). Interesant că două dintre aceste tragedii s-au produs în timpul unor spectacole (…subiectul este interesat de fleacuri sau de elemente excentrice.) Și cu 4 planete în Leu – zodie care stimulează actoria, teatralizarea, cultivarea imaginii exterioare, și cu Venus – planeta artelor –  retrograd, avem exact imaginea perioadei pe care o trecem.  

Până pe 6 august când aspectele se mai relaxează, stressul poate fi mai intens și ne poate afecta capul, inima, sistemul nervos. Dacă toate ni se par mult mai obositoare, dacă ne irită lucruri care până acum erau tolerate fără probleme, este și din aceste cauze astro.

Ca și cum asta ne trebuia după infernul canicular de săptămânile trecute care parcă nu se mai termina!

Știu, o să spuneți: acum după ce s-au întâmplat evenimentele e ușor să spui! Da, este simplu ce-i drept. Dar dacă spuneam din timp? Imaginați-vă societatea noastăr și astrologul care iese pe un post TV de mare audiență și spune: ”Cod roșu de stress, pericol de accidente, nicio nava nu se ridică de la sol timp de 10 zile. Opriți circulație oricărul vehicul care depașește 5 t.!!!”.

Ați reușit să vizualizați avertizarea? Dar reacția societății?