HOROSCOP 2015

 

In primul rand va doresc un an 2015 plin de impliniri si de sanatate, sa fisti inconjurati de cei dragi si sa va gaseasca anul 2016 socotind ca 2015 nu a fost un an rau deloc!

In general nu am sa va amagesc, anul care incepe acum nu este unul numai lapte si miere. Este ceva mai bun ca 2014, sa rasuflam usurati ca a trecut, dar sa nu sarim in sus de bucurie.

Anul incepe intr-o o atmosfera destul de incordata care isi va pune amprenta pe intreaga perioada de 365 de zile.

Fiecare dintre noi avem impresia ca propria persoana, tot ce ne defineste si ne deosebeste de semenii nostri, tot ce poate insemna manifestarea extravagantelor personale trebuie sa se manifeste cu orice pret. Si fie suntem retinuti si ne comportam asa cum cere regula si asta nu ne convine delorc, fie incalcam regulile in mod necontrolat si suportam consecinte care ne tin in tensiune. Si regulile pot fi din ce in ce mai severe. Toate acestea sunt o lectie karmica adresata intregii umanitati care isi incepe un nou an. Dupa o perioada destul de lunga in care am fost incurajati sa ne manifestam potentialul, in care am fost tot timpul indemnati a ne comporta intr-o maniera lipsita de prejudecati si de reguli, acum este vremea in care codurile de comportament, de vestimentatie, regulile stricte si bunele maniere vor deveni iar obligatorii. Nu cred, sau mai bine zis sper, ca nu se va ajunge la atmosfera de rigurozitate a secolului 19, s-au facut totusi pasi inainte ireversibili. Dar, foarte multi dintre semenii nostri nu inteleg ca libertatea lor se termina acolo unde incep sa influenteze negativ viata altora, practic sa le diminueze acestora libertatile.

De asemenea vom fi supusi unor lectii care trebuie sa ne invete si rabdarea dar si orientarea catre un tel foarte pragmatic. Trebuie sa ne adaptam unui orar strict si unor conditii de viata austere. Nu prea avem voie sa visam si sa ne pierdem.

Poate ca este timpul, dupa un an 2014 care a insemnat austeritate la cel mai sever mod, sa simtim din punct de vedere financiar un pic de relaxare.

Harta astrala mai spune ca trebuie sa ne armonizam cu noi insine pentru a putea sa traim in buna intelegere cu ceilalti. Asa cum se vede in harta momentului de cumpana intre ani, trebuie sa avem tot timpul in vedere conceptul “win-win” (in engleza win = castig) respectiv sa intelegem ca atunci cand stabilim o relatie cu cineva, fie ca relatia este personala sau oficiala, trebuie sa avem in vedere avantajul reciproc. In caz contrar, vine vremea cand vom plati amarnic orice abuz asupra partenerilor nostri.

Prezenta planetei Mercur in Capricorn o gasesc ca fiind un lucru benefic in situatia data. Desi acestei planete ii este neutra pozitia in Capricorn, totusi cu obligatiile pe care ni le induce harta momentului “zero” al anului 2015, este necesara o gandire ordonata, rationala, pragmatica. Ceea ce ne si ofera aceasta pozitie a planetei. In acelasi timp gandirea rationala si intuitia conlucreaza foarte bine. Sa le folosim pe amandoua, impreuna daca este posibil.

Intrevad niste realizari, nu foarte spectaculoase dar serioase, durabile, in domeniul comunicarii. Poate sa fie materializarea unor proiecte mai vechi, idei care acum se cristalizeaza. Chiar si seriosul Saturn pare sa aduca ceva nou in domeniul comunicarii si miscarii. Posibil noi mijloace de comunicare sau sedimentarea, promovarea la nivel general a unor concepte care pana acum pareau “de ultima generatie” si cu care marea majoritate a utilizatorilor nu era familiarizata inca.

Este foarte posibil ca in domeniul comunicatiilor, a presei, a mass-media in general, sa intervina reguli noi restrictive (Google a si introdus restrictii!). Posibil si in circulatia rutiera sa se intervina cu o noua legislatie foarte stricta care sa ne nemultumeasca dar sa restranga numarul de accidente.

Suntem insa intr-o armonie placuta, glumim, radem. Si ne miscam. Nu stam pe loc. Ne miscam la serviciu, facem deplasari, mutam acasa ce ni se pare ca a stat prea mult nemiscat, facem mici excursii, drumetii, iesim la pescuit, la piscina. Dar totul cu masura. Ne place compania persoanelor mai tinere sau a persoanelor cu o atitudine adolescentina, vesela, dansam. Gandurile noastre, desi sunt ordonate si concentrate catre un scop bine determinat, se misca ca “vantul si ca gandul” intr-o cautare continua de optim. Rezultatul poate fi un mixt benefic de intuitie, de judecata limpede si de impuls de moment.

Este posibil ca marile personalitati ale vremii, oamenii de decizie si ganditorii sa scoata idei colosale din fel de fel de dispute. Si, daca au intelepciunea sa faca asa cum le dicteaza ratiunea si nu interesele mercantile, sa poate realiza o armonie, folosind tocmai energiile emanate de tensiunile momentului analizat.

Si pentru ca a venit vorba de tensiuni, este cazul sa revenim la ele.

Nu mai este vorba de o cruce cardinala asa cum era anul care a trecut. Aspectele sunt doar pe jumatate stresante. Continuam sa fim explozivi dar nu atat de radicali ca anul trecut. Este foarte posibil ca de multe ori impulsurile sa o ia inaintea jucecatii drepte. Suntem tentati intai sa taiem si dupa aceea sa numaram. Trebuie sa punem in balanta si sa mentime in echilibru morala cu actiunea. Si in cazul in care avem dubii, sa folosim intuitia.

In domeniul care ne intereseaza pe noi romanii atat de mult, justitia, lucrurile par sa fie delicate, mai ales incepand cu luna iulie. Pentru ca acolo daca actiunea o ia inaintea judecatii este rau de tot. De aceea cei care au un cuvant de spus in acest domeniu este de dorit sa cumpaneasca bine de tot inainte de a lua decizia finala. Mai bine o sentinta data prea tarziu decat una gresita! Sunt posibile, de exemplu, arestari pripite care pana la urma sa se constate ca s-au facut pe nedrept. Grav! Si mai mult, daca pana acum am avut posibilitatea sa ne facem singuri regulile functie de nivelul nostru de constiinta, acum regulile ne vor fi impuse. Cel putin incepand cu luna iulie, cum am mai spus. Si acest lucru nu ne priveste doar pe noi, tara noastra. In general lumea va functiona dupa reguli impuse din afara sau de anumite conditii care nu tin de vointa ei: pentru un judet regulile vor fi impuse de stat, pentru un stat de uniunea din care face parte, pentru uniune/federatie de situatia internationala, etc. Deci fiecare la randul lui este igradit de regulemante obligatorii. In lunile aprilie-mai sunt posibile incurcaturi mari de tot, reveniri, intarzieri, pe Jupiter si Saturn abele retrograde!

Sunt posibile inventii, noutati explozive care sa nu fie tocmai in avantajul nostru. Sa fie numai instrumente de plati karmice care cu timpul sa ni se intoarca impotriva.

Este, cum am spus un an al realizarilor materiale. Nu mergem prea mult inainte din punct de vedere intelectual si/sau spiritual. In anul 2015 este bine sa ne informam, sa analizam, sa comunicam obisnuit si sa ne bazam mai putin pe intuitie, pe telepatie sau, cel mult, sa ne ajutam cu ele.

Momentul “0” al anului 2015, respectiv 1 ianuarie 2015, ora “0”, ne gaseste intr-o situatie foarte clara. Raportand situatia la intreg Universul, caminul nostru este Terra! Preocuparea pentru aceasta va deveni obsesiva. Este bine sa ne orientam catre o strategie care sa imbine corect banii cu protectia resurselor. Pentru ca fara baza materiala adecvata nu avem nici protectia mediului, tocam in disperare resurse! Si tot disperarea face ca omul sa uite de generatiile care vin. De aceea trebuie ponderatie intre o dezvoltare eminamente economica si una stricta de mediu. Asa numita dezvoltare durabila este in opinia mea un optim. Daca nu, vor aparea probleme. Dar deja au aparut si inca destul de explicit: inundatii, alunecari de teren, cutremure. Din pacate prevad pentru anul 2015 aceleasi fenomene. Poate, poate, cei care trebuie sa inteleaga se vor trezi.

Energia imensa si interesul pentru trecut este de bine sa se transforme in interes pentru cercetari in domeniul istoriei si arheologiei. Trecutul va fi in 2015 un cadrul de referinta.

In planul personal al existentei sunt concentrate multe energii. Domeniul vietii intime, al caminului, al familiei, al parintilor si al trecutului si radacinilor, este puternic alimentat de cele patru planete: Soare, Mercur, Venus si Pluton. Suntem din ce in ce mai preocupati de casa si de familia noastra. Asa cum am mai spus si anul trecut, nu este vremea marilor activitati si companii multinationale. Sau vor avea succes acelea care isi orieteaza activitatea, sau macar sloganurile promotionale, catre mesaje “de casa”, care sa conduca catre familie, liniste, viata intima. Avem deja un text publicitar de succes si care suna cam asa: “de la casa la acasa”.

Daca pana mai ieri tinerii erau indemnati, prin orice mijloace (mass-media, filme, scoala) sa plece de acasa, sa isi faca un rost, acum tendinta este aceea de a-i aduce acasa pe cei plecati, de a-si cauta rostul acolo unde le sunt radacinile. Tendintele momentului sunt profund umane, mamoase chiar. Poate de aici tensiunea produsa de limitarea libertatilor individuale! Fiecare trebuie sa isi vada interesul familial, sa nu isi condamne copiii la o viata prin camine si parintii la o batranete prin azile de dragul unei cariere care, de cele mai multe ori din pacate, atunci cand face bilantul, nu i-a adus decat niste satisfactii de moment. Si ti-a dat o falsa senzatie de libertate.

Totusi, viata de familie si linistea caminului nu trebuie sa devina o obsesie si sa constituie o piedica in calea ascensiunii ierarhice! Cu o asa cantitate de energie acasa, o asa baza solida sufleteasca, ne putem permite sa ne asumam foarte serios niste responsabilitati in plan social. Nu trebuie neglijata pozitia sociala si responsabilitatile pe care ti le impune aceasta. Cine poate cu adevarat sa isi asume, trebuie sa o faca. Avem un preaplin de energia in casa, avem sustinere de la familie, avem posibilitatea sa ne aventuram, mai ales in afaceri familiale, deci este momentul sa “iesim”.

Cei care sunt singuri au ajuns la un echilibru si acum se simt plini de vigoare. Ei nu au decat sa trebaluiasca prin casa, sa repare, sa aranjeze, sa redecoreze si intr-o atmosfera de bine si de confort sa faca planuri pentru o viitoare ascensiune profesionala.

Saturn a parasit zodia Scorpion si a intret in Sagetator in decembrie 2014. Nu se va inregistra o evolutie intelectuala/spirituala importanta in 2015 dar ceea ce este acum se va consolida putand constitui o baza serioasa peste circa 2 ani, cand Saturn va intra in zona factorilor de decizie. Si ii va ajuta sa ia deciziile pe o platforma morala bine cristalizata.

Vibratiile specifice zodiei Capricorn continua si anul acesta sa domine horoscopul. Patru planete in aceasta zodie fac ca lucrurile sa cunoasca un accent pe tot ce inseamna strategie, etapizare, orar, punctualitate, raportare la traditii, dar si asumare de raspundere. Pe de alta parte anul incepe cu un Saturn pe cuspida, foarte eteric dand semne ca aceste restrictii si obligativitati se vor manifesta la nivel subtil, parca ne vor fi sugerate iar conformarea noastra este acceptata aproape subliminal.

Dar sa nu inchei intr-un registru negativ. Horoscopul nu dispune ci doar predispune. Si daca am subliniat lucrurile de care trebuie sa ne ferim , este bine sa incheiem cu cele care ne sunt la indemana si care pot  constitui adevarate unelte pentru a exploata resursele lui 2015 cat mai bine posibil. Si acestea sunt:
  • caldura familiei,

  • suportul caminului pentru o cariera de succes,

  • intoarcerea la origini,

  • oportunitatea unor afaceri familiale,

  • corectitudine, punctualitate, reguli bine cristalizate,

  • raportarea la trecut si la experiente consumate,

  • sedimentarea cunostintelor,
  • reguli mai severe pentru tot ce inseamna comunicatii (adica vom primi informatii mai putine dar mai “adevarate”),

  • relatia buna cu parintii.

Asa arata prima secunda a anului 2015, cea care isi impune influenta asupra intregului an. Este un moment de inceput atat de important in astrologie! Este cu atat mai important cu cat acum foarte multa lume de pe planeta isi pune ceva in minte cu privire la anul  care incepe. Aceasta uriasa bula de energie, sinergia intentiilor oamenilor care intampina noul an, este cea din care ne hranim o mare parte din an. De calitatea acestei secunde depind foarte multe.

Este bine de aceea sa facem din acest moment unul frumos, sa ne indreptam unii catre altii cu iubire si sa avem in vedere cate ceva din ceea ce ne-a spus astrologul, in sensul in care dorintele noastre de la miez de noapte sa fie unele care sa urmeze liniile energetice ale perioadei si bineinteles sa fie pozitive in esenta.

LA MULTI ANI!

 

Berbec: Va veti simti in acest an ingraditi mai ales in ceea ce priveste pozitia dumneavoastra sociala. Fie ca aceasta va solicita si va face sa va comportati asa cum nu va este firea fie ca nu va da posibilitatea sa va afirmati talentele si originalitatea si asta va macina. Acestea sunt niste plati karmice pe care le aveti de facut in aceasta perioada si este bine sa va analizati foarte bine ce vi se intampla si mai ales de ce vi se intampla ca sa aveti un beneficiu din aceste neplaceri. Veti rezolva totul cu credinta si cu o atitudine retrasa, meditativa. In acest fel va reculegeti si gasiti cele mai bune solutii in ceea ce priveste cariera si responsabilitatile pe care le aveti sau pe care vi le puteti asuma. Jupiter va traverseaza domeniul iubirii. Puteti avea parte de clipe minunate alaturi de persoana iubita. Cei singuri pot sa isi gaseasca pe cineva care sa le faca inima sa tresalte. Incepand cu luna august interesul trece in zona muncii unde se ivesc ocazii benefice dar care va vor solicita, desi veti munci cu placere.

Taur: Inca mai aveti de invatat, de cautat. Soarta v-a dat un moment de ragaz, care continua si este in avantajul dumnevoastra sa profitati de el ca sa evoluati. Puteti citi, puteti invata, puteti calatori sau discuta cu persoane elevate care va solicita intelectual. Daca sunteti la o anumita varsta este posibil sa doriti si sa si reusiti sa impartasiti din cunostintele dumnevoastra celorlalti.  Va doriti o pozitia sociala mai importanta si asta se poate intampla numai daca sunteti dispus sa va amintiti si sa puneti in aplicare concepte morale pe care le aveti de acasa, tot ce ati invatat pana acum, tot ce ati acumulat de-a lungul anilor. Sau pentru cei tineri, daca sunt dispusi sa studieze temeinic, sa mearga in sus. Fiti mai intuitivi, lasati simturile sa va conduca si foarte multe dintre probleme isi pot gasi rezolvarea. Incepand cu luna august, pot aparea in zona iubirii lucruri care sa va trezeasca emotii puternice. E de bine! Continua sa fie o perioada in care aveti posibilitatea sa calatoriti departe.

Gemeni: Anul care vine sunteti in elementul dumnevoastra: comunicativi, cerebrali, veseli si mai ales diplomati. Asta pana in luna iulie cand incep interesul si bunastarea sa fie indreptate catre camin si familie. Zona lucrurilor ascunse va este alimentata de energia a patru planete. Aveti o deschidere certa catre lucruri ascunse, catre cealalata realitate. Dar trebuie sa va indreptati atentia si in zona materiala, zona valorilor si a posesiunilor. Acestea merita tot interesul deoarece lucrurile nu merg fara o baza materiala adecvata. Este posibil ca prietenii dumnevoastra, colegii, vecinii, cei din preajma in general, sa nu fie atat de interesati de zona oculta care pentru dumnevoastra are aproape aparenta materiala si atunci sa inceapa tensiuni nedorite. Tineti aceasta zona, in cazul in care aveti niste deschideri, numai pentru dumnevoastra.Totodata este foarte posibil sa intrati in posesia unei mosteniri sau a a unei valori din cadrul unui parteneriat: bani pe care sa ii administrati in folosul comun si al dumnevoastra deopotriva.

Rac: Aveti in zona parteneriatelor de afaceri si/sau a casatoriei si a partenerului de viata, o concentrare de energie foarte mare. In partenerietele in care sunteti asociat lucrurile merg foarte bine dar trebuie tot timpul sa aveti grija si de propria personalitate, de plus-valoarea pe care o aduceti dumnevoastra jin cadrul asocierii. Aveti ajutor de la partener, va puteti manifesta. Trebuie sa mai aveti in vedere banii proveniti din propria dumnevoastra munca si banii partenerului/partenerilor unde trebuie neaparat mentinut un echilibru. In mentinerea acestui echilibru un mare aport il pot avea prietenii, colegii, cunoscutii. Va puteti raporta la acestia, la eventuale opinii. Puteti administra cu succea valori si bunuri comune, ale asociatilor, posesiuni de familie, in care si dumnevoastra sa aveti un avantaj material cert. Mentineti echilibrul si intre zona materiala si cea eterica! Deocamdata nu pot spune ca pozitia dumnevoastra sociala urca spectaculos. Mai aveti putin de asteptat in acest sens. Din luna iulie veti deveni foarte mobili si comunicativi. Veti primi vesti bune, veti imparti informatii care aduc buna dispozitie. Dar mai ales veti face acest lucru cu diplomatie si cu delicatete.

Leu: Sunteti foarte smpatici si joviali, plini de avant de dorinta de evolutie intelectuala si spirituala, de a calatori departe. Aveti tendinta de a invata de la cei cu care va intalniti si de a impartasi din invataturile dumnevoastra la randu-va. Si asta pana in luna iulie cand interesul dumnevoastra va trece in domeniul financiar. Veti lua o atitudine ceva mai mercantila. Atunci veti avea abilitatea de a invata cum sa va descurcati cu banii, cum sa va administrati fondurile, ce investitii sa faceti, cum sa va administrati posesiunile. O veti face cu usurinta unui expert. Si este posibil sa vina si ceva contracte noi. Exista si o conditie ca totul sa mearga OK: sa aveti un partener de nadejde. Si aici va poate ajuta fie seful dumneavoastra, fie o alta autoritate. Ajutorul nu va fi unul oficial ci unul, cum sa va spun, mai de suflet. Este de la cineva care va ajuta cu un sfat bun referitor la cum trebuie sa va incheiati contractele si asocierile astfel incat totul sa fie bine si cu spor.

Fecioara: Pana in luna iulie va simtiti mai bine retrasi, in meditatie, in izolare de lume si de bucuriile ei dar si de necazurile ei. Aveti sa redescoperti relatia cu Divinitatea. Din luna iulie veti constata ca personalitatea dumnevoastra a suferit modificari, veti simti o evolutie spirituala, veti descoperi ca sunteti o fiinta mai puternica si mai sigura pe ea dar si mai diplomata. Aveti mult de munca dar trebuie sa stiti ca acolo unde ati facut eforturile necesare, soarta va va ajta sa treceti peste indatoriri si sa va achitati de ele. Relatia cu copiii dumnevoastra devine prioritara. Aveti un an de o creativitate incredibila. Pentru cei care isi doresc si care cheama, este foarte probabil sa vina barza in acest an.  Incercati sa orientati o parte din energia creativa de care dispuneti celor care sunt in jurul dumnevoastra, sa va ajutati si sa va bucurati impreuna. Aveti senzatia ca nu aveti suficienta inspiratie, dar nu este adevarat. Inspiratia vine din profunzime, este posibil sa nu o percepeti decat foarte greu si presupune o stare de tensiune speciala de care nu trebuie nici sa va speriati nici sa o evitati ci sa o folositi cum se cuvine.

Balanta: Va petreceti prea mult timp acasa. Poate sunteti doar preocupati de casa, de relatia cu parintii. Simtiti nevoia sa va retrageti intr-un loc in care sa aveti sentimentul de siguranta. Acest loc exista si este foarte bine sa il folositi pentru a va incarca bateriile. Dar cu bateriile incarcate trebuie sa iesiti in lume si sa va asumati anumite responsabilitati mai importante. Asa de bine energizati de acasa va puteti lansa catre o pozitie sociala mai importanta decat aveti in prezent. Si asta se poate datora prietenilor, colegilor sau cuiva din anturajul dumnevoastra care va va sustine. Totul este sa va folositi creativitatea, sa incercati sa iesiti in fata, sa va implicati pe masura increderii care vi se arata. Persoana care va intinde o mana de ajutor poate fi un profesor, cineva mai in varsta sau care are o anumita autoritate morala acolo unde este acum. Folositi intuitia, ceva va va spune ce si cum. Din luna iulie Jupiter intra in zona credintei, a meditatiei, a izolarii. Posibil sa aveti niste revelatii, sa va simtiti foarte bine cand sunteti singuri, chiar sa cautati singuratatea. Este foarte posibil sa vi se amelioreze o suferinta cronica.

Scorpion: Abia v-a lasat in pace austerul Saturn! A iesit din zodia dumnevoastra si acum va veti simti mai relaxati dar ceva mai responsabili. Parca ati mai crescut o etapa, mai faceti o crestatura in grinda! Este foarte bine sa realizati ce restrictii ati avut in ultimii 2 ani si jumatate, ce ati avut de invatat si cum  trebuie sa mergeti mai departe. Prima chestiune pe 2015 este ca sunteti extrem de comunicativi, de mobili. Aveti o suma de informatii care vin spre dumnevoastra, care va bombardeaza efectiv si pe care trebuie sa le dati mai departe. Dar nu uitati un aspect foarte important, acela al prelucrarii la nivel moral a tot ce auziti, ce vedeti. Intr-un fel poate este momentul sa va ganditi la o cariera didactica. Ca pozitie sociala nu aveti probleme. Va preocupa casa, caminul, problemele de familie. Puneti in balanta slujba cu casa. Va poate ajuta partenerul de viata sau partenerii de afaceri sau si unii si altii ca sa mentineti armonia intre aceste doua domenii ale viatii dumnevoastra, care acum trebuie sa fie complementare. Din luna iulie Jupiter, Marele Benefic intra in casa prietenilor, a colegilor, in general a anturajului din care faceti parte. Veti simti o bucurie de la acestia, un soi de buna dispozitie pe care reusiti sa o aduceti acolo unde activati.

Sagetator: Daca acum invatati, va pregatiti temeinic si va imbogatiti cunostintele cu notiuni foarte elevate, care chiar va plac si va pasioneaza nu numai ca va sunt necesare, din luna iulie tot acest spor se muta in zona demnitatii sociale, a pozitie in scara ierarhica. Poate ca ceea ce invatati acum, relatia pe care o aveti cu un prfesor, cu o persoana cu autoritate morala, va va fi de mare folos in profesie. Si presupun ca avantajele materiale nu vor intarzia sa apara. In continuare, ca si in 2014, preocuparea este foarte mare pentru tot ce ineamna valori, posesiuni, bani dar si dragoste, placerile pamantesti in general. Aveti in vedere si ca puteti sa administrati banii altor oameni, din care, cinstit, sa aveti si dumnevoastra un mare avantaj. Puneti bine in balanta ceea ce invatati, ceea ce prelucrati la nivel mental cu informatia primara si cu mobilitatea. Nu va inchideti intr-un turn de fides, informati-va, cautati, miscati-va continuu. Ca sa va puneti in armonie si sa folositi cum trebuie vibratiile momentului trebuie sa aveti si o deschidere catre a va utiliza intuitia in analiza minutioasa a situatiilor in fata carora suntei pusi.

Capricorn: Aveti o personalitate foarte puternica. Sunteti energizat de patru planete si acest fapt va poate influenta toata perioada de un an care se deschide. Trebuie sa va ganditi sa orientati din aceasta cantitate uriasa de energie si catre partenerii dumnevoastra, catre asocieri. Aceste asocieri facute acum pot fi foarte benefice. Aveti o deschidere catre stiinte oculte, ceea ce pentru dumnevoastra, atat de pragmatic, poate fi putin bizar. Dar sa nu va mirati si sa primiti tot ce vi se da, ce vi se arata, deoarece si in luna iulie veti avea nevoia de o minte deschisa la lucruri marete pentru ca aveti fie de invatat chestiuni elevate, interesante. Este posibil si ca dumnevoastra sa ii invatati pe cei mai putin stiutori. Foarte posibil ca din iulie sa vi se deschida posibilitatea de a calatori in strainatate. Dar nu sunt orice fel de calatorii. Sunt drumuri lungi, tematice, interesante, poate la studii. In orice caz nu sunt drumuri care sa va lase indiferenta inteligenta. Pentru toate acestea este nevoie de resurse materiale. Si trebuie sa puneti in echilibru resursele dumnevoastra cu cele ale partenerilor/partenerului. Gasiti sigur o posibilitate daca o cautati cu inima.

Varsator: Aveti o stare foarte bizara. Simtiti nevoia, tocmai dumnevoastra care sunteti atat de sociabili si de deschisi catre oameni, sa va izolati. Simtiti nevoia sa va apropiati de Dumnezeu, sa va rugati, sa meditati. Urmati aceasta cale. Stati ma retrasi, nu este nevoie sa va retrageti la manastire sau sa va internati intr-un sanatoriu! Retragerea in sine este suficienta pentru a evita izolarea. Atentie la sanatate. Sunt posibile cronicizari ale unor afectiuni care va supara de mau mullt timp si pe care trebuie sa le rezolvati cat mai curand. Altfel sunteti plini de initiativa si destul de impulsivi. Partenerii dumneavoastra, fie ca este vorba de partenerul de viata fia de partenerii de afaceri, sunt foarte optimisti. Daca sunteti dispusi sa colaborati, sa aveti o relatie de complementaritate nu de concurenta, este posibil ca partenerul sa va tempereze si sa va completeze acolo unde va repeziti. Din luna iulie, interesul dumnevoastra se indreapta catre zona ocultismului si este posibil sa lecturati lucrari foarte interesante in acest domeniu. Sau este posibil in aceeasi masura sa gasiti o lucrarea dintr-un domeniu de mare interes pentru dumnevoastra, care pana acum a stat ascunsa… Este posibila si o activitate didactica tot din iulie.

Pesti: In zona prietenilor, a colegilor, a anturajului dumnevoastra in general, este mare agitatie. Aveti o deschidere foarte mare catre ceilalti. Practic tot ce faceti are o tinta foarte generoasa: oamenii din jur. Trebuie sa tineti cont ca acest surplus de energie cere si multa creativitate, ca sa ai ce sa dai, sa iti satisfaci aceasta tendinta profund umana. Vi se potriveste aceasta vibratie, este exact pe masura dumnevoastra. Dar aveti in vedere talentele inascute, vizibilitatea personala. Trebuie sa va puneti in valoare altfel va pierdeti in multime si nu acesta este rostul dumnevoastra in acest an. Informatiile vin catre dumnevoastra mai mult pe calea intuitiei si asta va ajuta acolo unde impulsurile o iau inaintea ideologiei morale insusite de dumnevoastra de-a lungul vietii. Aveti mult de munca si din luna iulie veti avea un nou contract, un nou parteneriat care va aduce un plus de valoare muncii depuse pana atunci. Credeti in miracole si de multe ori sunteti tentati sa va bazati prea mult ca ele va ajuta efectiv in munca. Trebuie sa mentineti echilibrul intre efortul material si ajutorul Divin. Va ajuta intuitia.