CUPLUL BIANCA DRĂGUȘANU-VICTOR SLAV: DE CE NU MERGE?

Nu merge pentru că:

1.       În ziua nunții Venus – planeta senzualității, a feminității și Marte – planeta impulsurilor masculine, erau în cuadratură, poziție extrem de tensionantă. Aspectul anunță tulburări sentimentale, dispoziții capricioase, decepții. Adrian Cotrobescu, celebrul astrolog român, spunea depre acest aspect că induce ”simpatie antipatică și antipatie simpatică” . Ambii simt nevoia de libertate. Luna – planeta sufletului, a intuiției, a feminității, face cuadratură cu Mercur – planeta rațiunii și a mișcării semn că ce gîndesc nu se portivește cu ce simt în adâncul sufletului, sau poate semn că niște informații care vor veni, vor produce tensiuni sufletesti.

2.       Careul în ”T”, Soare și Uranus în opoziție cu Pluton în ansă: focul interior al celor doi și propriile libertăți se vor opune daca nu au puterea să se transforme radical și daca nu își găsesc resurse încă negerminate care să le alimenteze căsnicia.

3.       Saturn este în conjuncție cu Capul Dragonului: sensul acestei uniuni va fi drastic urmărit și tot ce este în neregulă va ieți la suprafață.

4.       Luna Neagra s-a aflat între orele 12:41 și 15:18 în Casa 7 – domeniul căsătoriei. Este o poziție care, eu, aș fi sfătuit, chiar insistent, dacă mi se cerea părerea evident, să fie evitată. Și se pare că nu a fost evitată. Aspectul anunță, în relația contractuală, dorința de dominație, de putere. Se exercită o presiune asupra celor doi, un test extrem de dur pe care dacă îl trec, pot deveni unul dintre cele mai puternice și mai sudate cupluri.

5.       Într-o temă comparată, Soarele celor doi se află în cuadratură: sufletele lor sunt intr-o tensiune foarte mare, ceea ce îi făcea până acum să stralucească, focul interior, este foarte posibil să se consume într-un frecuș continuu.  Venus al Biancăi și Venus al lui Victor nu fac niciun aspect, cu nicio planeta, nici între ele, parcă nu se văd, nu se ating, nu se atrag.

6.       Pentru ziua nunții, tranzitele lui Victor sunt foarte tensionate. Venus natal și cel în tranzit se află în cuadratură, Marte natal și cel în tranzit tot în cuadratură. Parcă ar fi doua săbii care se încrucișează.

7.       În astrograma Biancări, observ o conjuncție, tranzitul severului Saturn peste Jupiter. Biancăi îi este restricționat avântul. Ceva ca o cenzură vine și testează calitatea ei morala, vine să verifice la ce nivel intelectual și/sau spiritual se găsește, scoate la suprfață ce nu este în regulă, ce nu are o bază serioasă (foarte aproape de ceea ce a declarat Veronica A. Cara referitor la cum și-a construit Bianca baza intelectuală!). Este momentul în care poate să își faca o autoanaliză, să observe semnele lui Saturn, care sunt extrem de evidente și să încerce să schimbe ceva. Are această posibilitate și este o oportun itate pe care trebuie să o exploateze.

ÎNTR-UN ARTICOL VIITOR VOI PREZENTA CE ÎI LEAGĂ PE CEI DOI, UNDE POR SĂ APESE PEDALA PENTRU CA  ACESTE ÎNCERCĂRI FOARTE GRELE PRIN CARE TREC SĂ ÎI ÎNTĂREASCĂ ȘI SĂ ÎI APROPIE.

Foto: http://www.unica.ro/