CUM REACTIONEAZA ZODIILE LA FARSE         

BERBEC: Cand un nativ din zodia Berbec isi pune in minte sa va faca o farsa fiti sigur ca aceasta va avea o dominanta fizica sau exploziva: un aranjament care sa stropeasca, o oala cu apa pusa pe usa, o pocnitoare, etc. Dar atunci cand sunt tinta unei pacaleli, acestia pot reactiona destul de agresiv in prima faza, dupa care, pot gusta gluma si se pot distra pe cinste. Serios, feriti-va de primele reactii!

TAUR: Nativii acestei zodii sunt persoane foarte serioase si nu in vederea farsele neaparat. Nu sunt entuziasmati din cale-afara de ziua de 1 aprilie. De aceea sunt una dintre zodiile de la care va puteti astepta cel mai putin la o farsa. Dar totusi, atunci cand isi pun in cap ceva, incapatanarea nu le va da pace pana nu si pun si in practica farse blande insa, care au mai mult darul sa creeze stari discomfort decat socuri. Glumele lor pot fi culinare, vestimentare, estetice. In cazul in care sunt tinta unei glume, avand in vedere ca au un oarecare nesiguranta, pot fi deranjati foarte tare si pot avea impresia ca “toate li se intampla numai lor”. 

GEMENI: Mobilitatea gemenilor este binecunoscuta si de aceea ei nu vor pregeta niciun efort, nici o miscare pentru a se putea distra vazandu-va in incurcatura sau studiindu-va reactiile. Nu exista nici o zodie mai dispusa la glume ca aceasta. Va puteti astepta la glumite legate de informatie, mesaje false, telefoane false, biletele lasate pe monitorul calculatorului care sa va trimita cine stie ubde sau sa va transmita sa dati un telefon cine stie cui. Gusta in ceeasi masura glumele care li se adreseaza, dar daca nu sunt pe gustul lor, mai ales doamnele, pot sa fie extrem de deranjate si sa aiba reactii foarte radicale. 

RAC: Ei, aici s-ar putea sa fie o problema! Racii sunt atat de sensibili si de sufletisti incat este foarte posibil sa nu faca diferenta intre gluma si realitate. In cazul in care se hotarasc ei sa va faca o farsa, sunt atenti sa nu cumva sa va supere prea tare. Va vor studia reactia gata oricand sa va impace daca v-ati suparat. Cand sunt tinta “atacurilor” nu reactioneaza, tin in ei chiar daca ceva i-a deranjat. Nu faceti cu acestia glume prea tari!

LEU: In cazul in care acesti nativi se hotarasc sa faca o farsa, aceasta nu va fi in niciun caz inspre distractia colectiva ci intotdeauna spre a-i pune pe ei in valoare. Dar nu va asteptati la lei la glume vulgare sau fizice. Sunt persoana inteligente si cu simtul umorului. De aceea nici ei nu se supara cand sunt victime ale farselor. De fapt nu se supara deoarece impresia lor de ei insisi este atat de buna incat nicio gluma nu le poate aduce atingere, nu le poate zdruncina imaginea impecabila. Se distreaza copios si intr-un caz si in calalalt.

FECIOARA: Nu facati cu acesti nativi glume care pot aduce cea mai mica dezordine posibila. In cazul in care le sunt puse in pericol hainele pedante, aspectul impecabil, ordinea imaculata atunci se poate ca gluma sa nu fie gustata pe deplin. Sunt prea docili ca sa se arate suparati. Nu sunt foarte dispusi la randul lor sa faca glume. Se tem sa nu greseasca. Dar daca totusi incearca sa guste placerile Zilei Pacalelilor, atunci farsa este pusa la punct in cele mai mici amanunte. 

BALANTA: Echilibrul si armonia acestei zodii sunt emblematice si farsele sunt si ele foarte echiilibrate. Sunt persoane vesele in general, tin foarte mult la aspectul lor fizic si o gluma care le pune imaginea artistica in indoiala ii afecteaza.

SCORPION: Scorpionii sunt inzestrati cu simtul umorului si sunt dispusi sa faca tot felui de glumite. Sunt foarte veseli si plini de viata. Sunt spontani dar impulsivi. Este dreprt ca glumitele lor pot fi rautacuoase, dar nu depasesc limita bunului simt. Dar, dar, dar… in cazul in care li se face lor o farsa, o gusta, nu se supara, dar nu se lasa pana nu intorc pacaleala, pe masura si chiar si mai si.

SAGETATOR: Jovialitatea acestor nativi ii face dispusi sa participe la farse, dar rar sunt ei cei care sa initieze asa ceva. Sagetatorii gusta din tot sufletul farsele a caror tinta sunt. Fiind insa niste persoane elevate si morale, ii dezgusta profund orice trivialitate, indiferent catre cine este indreptata.

CAPRICORN: Acesti nativi sunt atat de seriosi si de calculati incat orice farsa pun la care sau la care sunt partasi trebuie calculata bine, sa nu fie nici prea prea nici foarte foarte, sa fie facuta exact la timpul potrivit, nici sa nu supere prea tare, nici sa treaca fara efecte si alte socoteli de genul acesta. Dac sunt ei tinta unei farse, chiar contrar asteptarilor, sunt cei care se supara cel mai putin.   

VARSATOR: Varsatorii sunt atat de inventivi si ata de explozivi incat, farsele acestora sunt cu totul speciale si inedite. Sunt sigura ca primul om care a pus pasta de dinti pe o clanta a fost un varsator! Glumele care li se adreseaza daca sunt banale, sunt privite de acestia cu bunavointa, dar atat.

PESTI: Acesti nativi va iubesc atat de mult si de neconditionat incat pur si simplu le e mila sa va faca o farsa. Nu de frica ca se poate supara  cineva si poate reactiona, dar pur si simplu le pare sincer rau sa supere. In cazul in care sint ei tinta, au sentimentul unui bunic pe care nepotii il trag de mustati sau de perciuni: se bucura sincer daca lor le place….