TELEFON:

0723 20 16 35
 
 
MEMBRU AL ASOCIATIEI ASTROLOGILOR DIN ROMANIA
 
RESPECT:
 
 
 
CITITI REVISTA:
 
 
 
        
La baza sunt inginer hidrotehnician si iubesc acest domeniul de activitate. Prin hidrotehnica am ajuns la protectia mediului, sunt domenii "surori" si ambele iti ofera, daca vrei, o vedere de ansamblu asupra a ceea ce inseamna armonie in Univers.

Traiul in armonie cu Universul ar trebui sa vina de la sine, fiecare dintre noi avand informatia atunci cand ne nastem. Din pacate poluarea energetica si mentala si starea de vesnica alerta la care suntem supusi de mici (fii cuminte la gradinita, vezi ce note iei la scoala, atentie se apropie examenele, cauta de lucru, vezi ca ai rate etc.) face ca aceste calitati sa fie diminuate, intr-o mai mica sau mai mare masura pentru fiecare. O parte din cei care au suferit mai putin intens aceasta poluare si la care informatia cu care au venit in acesta lume nu s-a sters complet vor sa stie cum pot sa recupereze cea ce au pierdut si sa intre din nou in firescul lor propriu. Una dintre modalitati este ASTROLOGIA.

Toata viata m-a pasionat tot ce inseamna ezoterism. Am citit foarte mult, am avut privilegiul de a avea prieteni minunati care m-au indrumat si m-au motivat. Apoi, intr-un tarziu, mi-am formar propria imagine despre rolul fiecaruia dintre noi in Univers si despre cum numai armonizandu-ne ci INTREGUL vom deveni si ne vom simti intregi la randul nostru.

Am aflat ca studiul si practicarea astrologiei mai apropie cel mai mult pe mine de acest sentiment de intreg, atat de greu de atins. Am invatat foarte mult, in special in zona practicii si a interpretarilor la Scoala de Astrologie Helios.

Am urmat si am absolvit cursurile Scolii de Astrologie FIDELIA.
 
Astrolog Valeria Grigoras